Focikupa

Iskolánk meghívást kapott az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus hallgatói önkormányzatától az április 24-én megrendezett focikupára, melyet a Diákhotel műfüves pályáján rendeztek meg. Iskolánk és a gyöngyösi intézmény kapcsolata már több éve tart, az egyetem hallgatói legutóbb a Diáknapunkon jártak nálunk, amikor vetélkedőt tartottak a gimiseknek.

A focikupára készülődve megkerestük a helyi Labdarúgó Szakosztályt, hogy egységes mezgarnitúrát kölcsönözzön csapatunk. Kérésünket várakozáson felül teljesítették: nemcsak kölcsön, hanem ajándékba is megkaptuk a 14 db garnitúrát, így iskolai csapatunk ezután majd mindig ebben a mezben fog játszani a mérkőzéseken.

A résztvevő csapatok között szerepelt két, az egyetem külföldi hallgatóiból álló, egy, az egyetem tanári karából szerveződött és három középiskolai csapat (Terplán Zénó Műszaki és Közgazdasági Szakképző Iskola, Jászberény, Károly Róbert Szakképző Iskola, Gyöngyös és Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium, Jászárokszállás).

A mezek felavatása nagyon jól sikerült, iskolánk csapata első helyezett lett, és elnyertük a Focikupát. Büszkék vagyunk az eredményre!

A csapat tagjai: Farkas Alex, Kis Márk 11/A, Pető Tamás, Polgár Zsolt, Nyilas Martin 11/B, Rédei Ádám, 10/A, Födő Milán, Tóth Kristóf 10/B, Uram Dénes 9/A, Farkas Máté 9/B osztályos tanulók.

 

Uramné Varga Ildikó

        testnevelő

 

  View My Stats