Karácsonyi jótékonysági gyűjtés

 

A jászárokszállási Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium diákjai és tantestülete idén is csatlakozott az OTP Fáy András Alapítvány karácsonyi ajándékozási akciójához, amellyel rászoruló gyermekeket nevelő családokat támogattak. Az adománygyűjtési akcióba a Humanitas Szociális Alapítvány és az OTP Fáy András Alapítvány másik mintaiskolája, a budapesti Budai Középiskola kapcsolódtak be.

A gyűjtés elérte célját, 61 jászárokszállási családnak tette szebbé a 2017-es év karácsonyát és szerzett örömet a gyermekeknek a karácsonyi meglepetésekkel.

Az idei karácsonyi ajándékozás különlegessé vált azáltal, hogy Jászárokszállás Város Óvodája támogatásban részesült, a Humanitas Alapítvány jóvoltából játékokkal gazdagodhatott az intézmény 1 millió Ft értékben.

Az ünnepélyes átadásra 2017. december 18-án délután a Petőfi Művelődési Házban került sor. A rövid ünnepi műsorban felléptek a két óvodát képviselő gyerekek és a gimnázium frissen alakult kamarazenekara. Az együttesnek ez volt az első nyilvános fellépése, ahol együtt hegedültek tanárok és diákok. A kamaraegyüttes tagjai: Barócsi Boglárka Csenge, Huzina Naomi, Sándor Fruzsina, Tóth Ábel, Szombat Bodor Aranka tanárnő és Jakus Péter tanár úr. Mellettük még egy jelenleg 8. osztályos tanuló, Kudelka Dafné is játszik a zenekarban.

Öröm volt látni, mikor az óvodások előtt szétnyílt a Petőfi Sándor Művelődési Ház színpadának függönye, és az apróságok megpillantották, majd birtokba vették a tengernyi ajándékot.

 

 

Köszönjük a gyűjtésben és az ajándékozásban résztvevők munkáját.

Bágyi Rita

képek...

  View My Stats