Diáknap a Deákban

  Április 21-én a diákok átvették a hatalmat a gimnáziumban: ekkor rendeztük meg a hagyományos diáknapot.

A jó hangulatú választási kampányban két osztály, a 11. A és a 11. B, illetve jelöltjeik szálltak ringbe a hatalomért. A tanulók végül a 11. B osztályos Lőcsei Adriánnak szavaztak bizalmat, de a diáknapi programokat a két osztály közösen valósította meg.

Sziasztok!

  Nagyon köszönjük , hogy a mi programunkat szavaztátok meg győztesnek. Hálásak vagyunk minden támogatónknak, valamint mindenkinek, aki közreműködött az alább látható kampányvideónk létrejöttében. A videónk megálmodásáról egy külön történetnek kellene szólnia, de ez bennünk marad. Valamint bennünk marad az a sok jó pillanat, amit a diáknap megszervezése jelentett nekünk. Hálásak vagyunk nektek.

Herczeg Jonatán (11. B)

 A "11. Balhé kampányfilm" (fényképezte, rendezte, vágta  Herczeg Jonatán):

Sziasztok!

  Hatalmas köszönettel tartozunk azoknak, akik segítették a kampányunkat (PostÁsok) az alapoktól egészen a végső sikerig. Mindenkinek hálával tartozunk, aki kellékkel, vagy bármilyen egyéb segítséggel járult hozzá a kampányfilmünk létrejöttéhez. Sajnos nem nyertük meg a kampányt. Mi annál egy sokkal értékesebb dolgot nyerünk. Egymást. Ez az egész összehozott minket, és mint minden csapatnál, itt is az egységben lakozik az erő. Még egyszer köszi.

Ballagó Dániel (11. A)

  PostÁsok kampányfilm és diáknapi összefoglaló (fényképezte, rendezte, vágta  Ballagó Dániel):

  

 
  View My Stats